Ostekake med pasjonsfruktkrem
INGREDIENSER
Bunn:
8 Kornmo kjeks
2 ss sukker
2 ss smør
Pasjonsfruktsaus:
2 pasjonsfrukt
2 ss vann
2 ss sukker
1 klype maizenna
Pasjonsfruktkrem:
500 g TINE Kremgo' Naturell
325 g sukker
1,5 dl pasjonsfruktjuice (saften fra 2 limefrukter)
5 gelatinplater
6,5 dl TINE Kremfløte
SLIK GJØR DU
Kjeks, sukker og smør smuldres sammen og stekes gyllent. Dryss det i bunnen av et glass eller press det i bunnen av en form og avkjøl til det stivner.
Del pasjonsfruktene i to. Skrap ut fruktkjøttet med en skje og kjør det forsiktig i en hurtigmikser. Bland ingrediensene, kok opp og sil av sausen.
TINE Kremgo' Naturell og sukker kjøres glatt i hurtigmikser. Varm opp limesaften og pasjonsfruktsausen og tilsett bløtet gelatin. Rør sammen. Bland det inn i ostemassen. Pisk kremfløten og vend den forsiktig inn. Hell pasjonsfruktkremen oppi glasset og avkjøl. Legg litt pasjonsfruktsaus på toppen. En blanding av bær er også godt.